- 50 % na Šivine solze, za vrnitev vere v ljubezen in srečo z ljubljeno osebo! Posebna božja nit Tri datu, 3 barve (rdeča, bela in črna) ima vsaka svojega boga, enega od treh največjih božanstev v hindujskem triumviratu! Poštnina je brezplačna!

Umirite se in zadihajte z ljubeznijo svojega življenja!

22,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,00 €
-50%
Prihranek:
22,00 €
 
 

Šivine solze so zaklad, ki vam bo vrnil vero v ljubezen in vam dovolil srečo z ljubljeno osebo.

Šiva je tretji bog v hindujskem triumviratu, poleg njega pa sta še dva, Brahma in Višnu. Brahma je stvaritelj vesolja, med tem ko Vishnu skrbi, da le to še vedno obstaja. Shivina naloga je, da vesolje poruši in uniči z namenom, da bi se ponovno ustvarilo. Hindujci še danes verjamejo, da so njegove moči uničenja in ponovnega stvarjenja še danes uničujejo iluzije in nepopolnosti našega sveta in tako tlakujejo pot k spremembi, ki nam bo vsem koristila. Uničenje o katerem govorimo ni uničenje v smislu opustošenja ampak v smislu, da se energije sestavijo tako, da iz starega zraste novo, boljše in lepše. Zatorej je Šiva božanstvo, ki mu pripisujejo tako dobro kot slabo in ga razumejo kot silo, ki združuje veliko nasprotujočih si elementov, ki predvsem na čustvene področju poskrbijo za ravnotežje v našem življenju, ki ga v tem norem svetu pogosto potrebujemo. Ravno Šivin zakon z njegovo ženo Parvati v njegovo bit prinaša ravnotežje. Njuna skupnost mu omogoča, da je hkrati asket in ljubimec, a vse razumskih mejah zakona. Njuno razmerje zaznamuje enakovrednost med obema partnerjema, kar omogoča, da lahko ljubimo brez, da bi pri tem trpeli oz. bili prizadeti. 

Na otoku Bali, ga ljudje poveličujejo prav zaradi tega, ker verjamejo, da ima neverjetno moč, da usliši najbolj skrite ljubezenske želje, da združuje zaljubljene in da povezuje ljudi, ki so si usojeni, pa tega ne sprevidijo sami. Pogosto ga naslavljajo z imenom Šiva, bog ljubezni, kar daje že samo po sebi vedeti, da gre za božanstvo, na katerega se z molitvijo obračajo vsi tisti, ki so bili v ljubezni izigrani, prizadeti, izdani in razočarani. V tistem delu sveta, kjer so verovanja sestavni del vsakdanjega življenja, verjamejo, da s pomočjo boga Šive lahko zacelimo rane ljubezni samo s verovanjem, da so nekatere situacije v naših življenjih tu zato, da porušijo vse kar boli, do točke, ko nam ta ista energija v življenje prinese smeh in zadovoljstvo v ljubezni.

Šivine solze ali Rudraksha. Rudra pomeni Šiva, aksha pa oči. Šivine solze so vedno pomenile, nekaj slabega za človeštvo, a vsako pravilo ima svojo izjemo, ki ga potrjuje. Šiva je bil neutolažljivo žalosten po smrti svoje žene boginje Gauri. Premagale so se ga solze in odpravil se je na popotovanje, da bi jo našel in med tem iskanjem so solze padale in padale na tla. Kjer je na tla padla solza je zraslo prečudovito drevo Rudraksha njegov plod pa še danes imenujejo Shivine solze.

Moč Rudrakshe vpliva na partnerstvo, zakon in odstranjuje najrazličnejše napetosti v odnosih. Poskrbi, da izginejo nesporazumi, in da lahko partnerja spet začneta živeti polno življenje. Pomaga tudi pri družinskih odnosih med starši in potomci. Toplo jo priporočajo tudi vsem samskim, ki si želijo polnega odnosa in iščejo svojo dušo dvojčico, s katero bi preživeli preostanek življenja. V veliko pomoč naj bi bila tudi pri načrtovanju potomcev. Rudraksha v odnose prinaša toplino, ljubezen, razumevanje, blagostanje in bogastvo. Največkrat pa v zapisih o Rudrakshi najdemo zgodbe o tem, kako je prav ta zaklad nazaj v življenja oseb priklical izgubljeno ljubezen in omogočil, da se ljubezen spet vrne nazaj, kjer je nekoč že bila, a veliko močnejša in stabilnejša kot nekoč. 

V največjem Shivinem templju, na jezeru Bratan pa sem tej "božji solzi" dodala še posebno božjo nit Tri datu, tri barve, rdeča, bela in črna, ki ima vsaka svojega boga, enega od treh največjih božanstev v hindujskem triumviratu. Rdeča za Brahma, kot kreator, črna za Visnu kot varovalec, bela za Shivo kot uničevalca. Ta sveta nit, Tri datu je namenjena temu, da Shivino solzo poveže z osebo, ki jo nosi s posebnim namenom. Prav ta nit naj bi po prepričanju domačinov bila vez med dvema ljubljenima osebam, ki se imata rada in bi rada ta odnos zadržala, ta nit naj bi med seboj zvezala dve osebi, ki sta se izgubili in ne najdeta poti nazaj, prav ta nit naj bi poiskala osebo, ki bo osebi s shivino solzo prinesla srečo in spoštovanje. Prav ta nit je tista, ki bo lastniku shivine solze vrnila vero in zaupanje v ljubezen.

NAVODILA ZA UPORABO: ko se odločite za nakup Šivine solze se istočasno odločite za zavezo ljubezni. Domačini so sicer zelo bogaboječi, a so hkrati prepričani, da za delovanje shivinih solz, ni potrebno verjeti, da bi se energije lahko sprožile oz. naredile to, kar je prav za nas. Da smo ljubljeni in da ljubimo brez bolečine. Ko jo boste prejeli in vzeli iz posebne škatlice, kjer je mirovala zadnjih nekaj tednov, jo morate najkasneje v 24 urah potopiti v steklen kozarec navadne vode, ki pa ne sme priti iz vašega javnega vodovoda oz. iz plastenke. V bližini svojega doma poskusite zajeti namanj 2 dcl vode v reki, jezeru ali morju. V tej vodi naj miruje naslednjih 48 ur, da se popolnoma očisti vseh bremen drugih, ki se jih je dotaknila na poti do vas in da se umiri. Ko mine 48 ur ko je potopljena v tej vodi jo močno stisnite v levo dlan in v dlani držite vsaj 22 minut, da se uskladi in poveže z vašimi željami, sanjami in upanji. V trenutku ko po 22 minutah razprete dlan, so Šivine sanje uglašene z vami in pripravljene, da začnejo delovati. Nosite jo v svoji torbici, žepu, denarnici, lahko si jo zvežete kot zapestnico le če je to mogoče...pomembno je le, da je ves čas v vaši bližini. Po 33 dneh boste zaznali prve premike in spremembe, ki si jih želite na čustvenem, intimnem in ljubezenskem življenju.

POZOR!
Vsaka oseba, ki pri sebi nosi vsaj kratko nit, po hinudističnem verovanju, je avtomatično zavarovana pred vsemi slabimi energijami in morebitnimi urokov, ki so vezani na njegovo življenje in mu povzročajo težave na čustvenem področju. V kombinaciji pa Shivine solze in Tri Datu dajeta lastniku najmočnejši zaklad Shivine sanje, ki ga bodo prerodile in poskrbele, da se bo umiril in zadihal z ljubeznijo svojega življenja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-67%

Kakovostni in udobni kolesarski čevlji ProTour

Čevlji so primerni za gorsko ali cestno vožnjo ter SPD sistem pedal!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

-73%
NOVO

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%
NOVO

Micro Mini Spominska Kartica 1 TB

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-84%
NOVO

Čudovit 3-delni set nakita s kristali Swarovski®

Izjemen set - odlična ideja za darilo!