Paket za vse kulinarične navdušence! - 68 % na paket z bogato vsebnostjo hranljivih beljakovin: 2x bela kvinoja semena (po 250 g) + 2x slovenska konopljina moka (po 300 g) + DARILO: chia semena (250 g)! Energijska revitalizacija živil potrjena z Allium testom!

Intuitivna energijsko revitalizirana superhrana za energijo, radost in zadovoljstvo! DARILO: chia semena (250 g)!

Konopljina moka, kvinoja bela
Konopljina moka, kvinoja bela
11,89€
    Kupi kupon
Vrednost:
37,60 €
-68%
Prihranek:
25,71 €
 
 

Konopljina moka
Nastane z mletjem pogače ali briketov, ki ostanejo po stiskanju olja. Je izvrstnega okusa in vsebuje 40 % čistih proteinov kar izjemno vpliva dobro na vaš organizem. Lahko se uporablja tudi surova kot proteinski prah za energetske napitke. Konopljina moka ne vsebuje glutena in je primerna za prehrano oseb s celiakijo. Odlično se meša z drugimi mokami, na primer ajdovo in pirino. Uporablja se lahko za peko kruha, peciva in za izdelavo testenin. Moka je pridelana,  zmleta in pakirana v Sloveniji.

Bela kvinoja semena
Je "mati vseh žit", poznali in pridno uporabljali so jo že stari Inki, ki so ji namenjali veliko spoštovanja. Takrat je bila ta žitarica ena izmed treh osnovnih živil (poleg koruze in krompirja), danes pa se zaradi svoje neverjetne vsebnosti beljakovin vse pogosteje uporablja tudi v Evropi.
Različne vrste kvinoje imajo različno vsebnost beljakovin – nekatere tudi čez 20 odstotkov. V povprečju vsebuje kvinoja 16,2 odstotkov beljakovin, kar je več kot katerakoli druga žitarica. Pri kvinoji pa ne gre le za visoko vsebnost, ampak tudi za neverjetno kakovost vsebovanih beljakovin. Podobno kakor mleko, imajo tako rekoč popolne beljakovine skoraj idealno razmerje esencialnih aminokislin. Zaradi mnogih aminokislin: lizina, metionina in cisteina, se kvinoja odlično dopolnjuje z drugimi žitaricami, ki imajo manj lizina.

Kvinojina semena je potrebno pred uporabo dobro oprati. Semena so podobna prosu ali sezamu, le da za razliko od njiju kvinoja med kuhanjem kali, saj vsako seme izloči drobno belo spiralo, podobno repku, ki je zelo hrustljavo. Kvinoja ima zelo mehak in nežen okus ter spominja nekoliko na oreščke. Lahko si skuhate mešanico žit z začimbami s prilogo ali pa jo skuhate kot samostojno jed namesto riža za spremembo. Takrat mora biti razmerje vode 1:2,5. Priprava jedi iz kvinoje vzame največ 15 minut časa (vre naj 10-15 minut) in pustimo še 5 minut da semena nabreknejo do konca. Skuhano kvinojo lahko jemo tudi hladno, tako kot hladen riž - solata.

Kaj je hrana Bogov?
To so živila, ki jim ponovno aktiviramo energijo in jo še ojačamo. Postanejo »živa« hrana, katere energija v nas sproži radost, jasnost, zadovoljstvo, enostavno se počutimo polni energije. Ne glede na to, kdo jih je obiral/nabiral/pakiral – vesel človek ali v stresu – so vsa živila očiščena čustev in misli obiralca/nabiralca/obdelovalca in ponovno energijsko aktivirana. Tudi same vrečke, v katerih so ta živila, energijsko povežemo z virom energije, da ohranjajo živila svojo energijo, na najvišjem nivoju, dokler vrečke ne odprete. Takrat se ta povezava prekine. Živila bodo ohranila svojo energijo vsaj do predvidenega roka uporabe. Do vas pridejo intuitivno energijsko revitalizirana živila z visoko stopnjo energije. Potrjeno z ALLIUM testom!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

Super cena
NOVO

Brinovo mazilo

Vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine in ob nanosu daje koži prijeten, topel občutek!

Super cena
NOVO

Družabno-miselna igra Kviz Slovenija in svet

Prvi slovenski izdelek, ki združuje kviz in potovalno igro!