Sadež dobrega počutja! - 50 % na BIO Goji sok SANCT BERHARD (1000 ml) brez sladkorja in konzervansov! Prava vitaminska bomba!

Eden najbogatejših virov antioksidantov!

19,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-50%
Prihranek:
19,95 €
 
 

Goji jagoda oz. navadna kustovnica (Lyciumbarbarum) je trajna rastlina, ki izvira iz severa Kitajske. Uvrščamo jo v družino razhudnikovk (Solanaceae). Goji berry-Goji jagode so znane tudi kot »Chineese wolfberry« kitajske volčje jagode, je plod  grma Lycium (chinense Lycium, krhlika). Te rdeče sijoče plodove najdemo  v nerazvajenih področjih  na Kitajskem in v osrednji Aziji.

Goji jagode so priljubljene v Aziji že zelo dolgo časa, dobile so vzdevek » vesele, srečne jagode« in se šteje da so plod  priljubljeni v Aziji za dolgo časa. Ti so pogosto vzdevek “vesel jagodami” in jih imajo za sadež dobrega počutja.

Znanstvene preiskave v zadnjem obdobju potrjujejo in dajejo goji jagodam poseben ugled, kot izjemnega daru narave. Imajo visoke vsebnosti luteina, zeaksantina ter beta-karotena, kar še dodatno dokazuje da so neprecenljive. 

BIO GOJI sok
Brez sladkorja in konzervansov, čisti NFC-sok. BIO GOJI sok je naravni izdelek, razlike v videzu, barvi in okusu so naravni in ne predstavljajo poslabšanje kakovosti.

Priporočena uporaba: priporočajo, da popijete 50 ml na dan - bodisi čistega, razredčenega  ali sladkanega. Pred uporabo dobro pretresite.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Po odprtju sok hranite v hladilniku in ga porabite v 3 tednih.  Pred vsako uporabo plastenko pretresite. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Datum roka uporabnosti (uporabno najmanj do konca:) in lot sta odtisnjena na spodnjem delu embalaže.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Komplet 4 vodoodpornih LED solarnih vrtnih luči PatioLights

Inovativno oblikovane osvetlijo vse od dovoza, stopnic, ograj, balkonov in teras!