Svetovni hit! - 55 % na napihljivo spalno zofo/posteljo/blazino Hangout (cca 200 x 90 x 65 cm)! Uporabljate jo lahko na plaži, kampiranju, kjerkoli v naravi! Na voljo 4 barve: črna, modra, roza ALI zelena!

V trenutku jo napolnite z zrakom in uživajte!

39,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
89,00 €
-55%
Prihranek:
49,01 €
 
 

Z nenehno spreminjajočim se tempom življenja zaseda preživljanje prostega časa v naravi pomembno mesto. Za sedenje ali ležanje ponavadi uporabljamo napihljive obroče, blazine ali druge pripomočke. Navedeni izdelki pa imajo vsak svoje pomakljivosti (težko se jih napihne, so premajhni, preblizu tlom, preveč okorni za prenašanje, potrebne posebne priprave za napihovanje..)

In tukaj pride do izraza blazina, postelja oz. zofa Hangout. Je majhnih dimenzij, praktična za prenašanje (nosilna vrečka s pasom) in z zrakom se jo napolni v trenutku brez velikega napora. Uporabljate jo lahko na plaži, kampiranju, kjerkoli v naravi. Izdelana je iz trpežnega PVC materiala. Napihnjena velikost cca 200 x 90 x 65 cm, zložena velikost 18 x 35 cm.

Več o izdelku lahko preberete na TEJ POVEZAVI.

Uporaba: preprosto napolnite jo z zrakom in že jo lahko uporabljate kot posteljo, blazino oz zofo. Ko jo ne rabite več preprosto izpustite zrak ven in jo zvijete in pospravite v vrečko. Vedno je lahko z vami, ne glede na to kdaj se pokaže potreba po njej.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!