- 81 % na veliko ENCIKLOPEDIJO ŽIVALI s preko 475 barvnih fotografij, 1.700 ilustracij ter 950 zemljevidov o razširjenosti posameznih živalskih vrst! Dimenzije 23 x 27 cm (608 strani, trda vezava)! Spoznajte živalski svet v vsej svoji lepoti in raznolikosti!

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete darilo - knjigo Otroška Biblija - Nova zaveza (v vrednosti 5,99 €)! Ob hkratnem nakupu 4 kuponov prejmete darilo - knjigo Recept za uspeh (v vrednosti 24,90 €)!

Enciklopedija živali (608 strani, trda vezava)
Enciklopedija živali (608 strani, trda vezava)
14,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
79,90 €
-81%
Prihranek:
64,91 €
 
 

Verjetno poznate že veliko živalskih vrst, o nekaterih veste kar precej, toda nad ENCIKLOPEDIJO ŽIVALI boste kljub vsemu preprosto navdušeni.

Knjiga vsebuje kratka, jasna in pregledna besedila, preko 475 odličnih barvnih fotografij in 1.700 ilustracij ter 950 zemljevidov o razširjenosti posameznih živalskih vrst. Bogato ilustrirana knjiga poleg vrst, ki jih običajno srečujemo v enciklopedijah, opisuje in navaja tudi mnoge, doslej pri nas prezrte, pa tudi šele pred kratkim odkrite vrste. Nudi odličen pregled raznolikega živalskega sveta.
V prvem delu nam predstavi razvoj (evolucijo), sistematiko (klasifikacijo), biologijo, vedenje življenjska okolja in prilagoditve živali. Jedro knjige pa predstavlja pregled vseh skupin živali. Živali so razporejene v razrede, rede, družine, rodove in končno v vrste. Vsako vrsto predstavljajo njeni najbolj tipični predstavniki z najznačilnejšimi telesnimi in vedenjskimi lastnostmi kot so: velikost, barva, poraščenost, gibanje, hranjenje, vzgoja mladičev ipd., naravno okolje, varovanje.

Odlično izbrane barvne fotografije in risbe pomagajo bralcu natančno razpoznati fizične lastnosti. Vsaka žival ima ob latinskem tudi slovensko poimenovanje. Na manjših zemljevidih so označena območja naselitve. Velik poudarek so avtorji namenili tudi naravovarstvu in ogroženosti živalskih vrst.
Knjiga natančno predstavlja vse skupine živali. Še posebej natančno opisuje sesalce in ptiče, ki predstavljata najpopularnejši skupini vretenčarjev. Knjiga je privlačna, slikovita in vsekakor jo bodo z veseljem uporabljale vse generacije. Je odličen priročnik za vso družino. (Specifikacija: 608 strani, trda vezava, 23 x 27 cm, založba Modita).  

RECEPT ZA USPEH Knjiga recept za uspeh je tematsko zelo dostopno besedilo vsem ljudem dobre volje, ki si vsak dan zastavljajo vprašanje: „Kako poleteti nad konkurenco… nad svojo lastno senco?“ Knjiga je vodič med vesoljnimi spoznanji in med temeljnimi življenjskimi resnicami, ki delujejo v vsakdanjiku posameznika in podjetnika. Besedilo je namenjeno vsem, ki želijo skozi svoj delavnik neposrednega stika s kupcem stopati z dobro voljo v srcu (Specifikacija: 335 strani, mehka vezava, 21 x 16 cm, založba Modita).

OTROŠKA BIBLIJA, NOVA ZAVEZA Zgodbe, ki si jih bodo otroci za vedno zapomnili. Izbrane so najlepše biblijske zgodbe in zapisane tako, da jih bodo razumeli tudi naši najmlajši. Da bi se kar najbolje približali otroški radovednosti, so združili: velik tisk, preproste stavke, kratke in jedrnate zgodbice, ki se hitro odvijajo in so povsem razumljive, barvite ilustracije, ki se navezujejo na posamezne zgodbice. Otrok si jih lahko v živo predstavlja in si jih obenem tudi zapomni. Zgodbice se odvijajo po kronološkem zaporedju, kar pomeni, da se odvijajo od najstarejše pa do najmlajše. Teh zgodbic vaši otroci zagotovo ne bodo pozabili (Specifikacija: 111 strani, trda vezava, 24,5 x 16,5 cm, založba Modita).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

Super cena
NOVO

Brinovo mazilo

Vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine in ob nanosu daje koži prijeten, topel občutek!

Super cena
NOVO

Družabno-miselna igra Kviz Slovenija in svet

Prvi slovenski izdelek, ki združuje kviz in potovalno igro!