Naj vas prazniki ne ujamejo nepripravljene! - 50 % na knjigo Po praznikih diši avtorice Slavke Ilich (160 strani, trda vezava)!

Priročnik vam priskoči na pomoč z domiselnimi predlogi in idejami, kako lahko sami to in ono za praznike naredite lepše in bolje.

14,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,50 €
-50%
Prihranek:
14,80 €
 
 

Prazniki prinašajo veselje, zlasti za najmlajše, odraslim pa pogosto tudi nemalo skrbi. Seznam opravil je dolg, časa malo in tudi če je denarnica dovolj globoka, se rado zatakne pri idejah: kako in kaj storiti, da ne bo tako kot vedno, da bodo usklajene barve in okusi, da bo dobro delo tako očem kot želodcu.

Decembra in na začetku pomladi vsako leto najbolj opojno zadiši po praznikih: miklavž, božič in novo leto si z darili kar podajajo roke, velika noč pa predvsem bogato pogrne mizo.

V knjigi boste našli obilo domiselnih predlogov in idej, kako lahko sami to in ono naredite lepše in bolje. Vsebina sledi praznikom in običajem v posameznih letnih časih, tako da med drugim svetuje, kako s cvetjem in zelenjem prehiteti pomlad, kako s pogrinjki in okraski, ki jih naredite sami, pričarati praznično razpoloženje ...

Med kuharskimi, vrtnarskimi in drugimi nasveti jih je veliko zastavljenih tako, da v različne priprave in opravila vključite tudi otroke. Tako bo pri hiši še več veselja in smeha. Vsi postopki so opisani in ponazorjeni z več kot 330 barvnimi fotografijami, tako da potrebujete poleg časa - ki ga sicer še več porabite za tekanje po trgovinah - le še pravšnjo mero dobre volje in potrpežljivosti. Zadovoljstvo domačih bo zaslužena nagrada.

Izdelava
okraskov in daril, adventnih vencev, darilnih nogavičk in škorenjcev, blazin in culic z zeliščno soljo, torb za zelišča in čaje, cvetnonedeljskih butar ...

Priprava
prazničnih pogrinjkov, šopkov ...

Recepti:
pašteta iz gnjati, snežene kepe, breskve v teranu, prleška gibanica, marmelade, kruh s suhimi paradižniki, marinirane olive ...

160 strani
24 x 20 x 1,9 cm
trda vezava

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Črkoljub didaktična in družabna igra za spoznavanje črk

Učenje in usvajanje črk mimogrede, s pomočjo najučinkovitejše metode učenja - igre!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-64%
NOVO

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-60%
NOVO

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena
NOVO

Tablica Apple iPad Pro 3 Cellular, 11 palcev

Odlična tablica legendarnega proizvajalca!