Združevanje lepega s koristnim! - 75 % na magnetno zapestnico, ki izboljša cirkulacijo krvi v telesu, deluje protibolečinsko, izboljša koncentracijo, razpoloženje, spanec in energetski nivo v telesu! Na voljo sta 2 različna modela! Poštnina je brezplačna!

Odpravite vse zdravstvene težave!

Magnetna zapestnica
Magnetna zapestnica
Magnetna zapestnica
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,90 €
-75%
Prihranek:
45,00 €
 
 

Magnetna zapestnica je idealno združevanje lepega okraska s koristnim magnetnim delovanjem. Nošenje lahko izboljša cirkulacijo krvi v telesu, s tem posledično zmanjša raznovrstne bolečine, izboljša se tudi koncentracija, razpoloženje, spanec in seveda tudi energetski nivo v telesu. Zaželeno je, da magnetno zapestnico uporablja ena sama oseba.

Kako deluje magnet?
Človeštvo uporablja magnete že tisočletja za lajšanje različnih zdravstvenih problemov – predvidoma pred 5000 leti na Kitajskem. Poznano je, da ima vsak naravni magnet dva pola: pozitivnega in negativnega. Kadar oba pola nihata (t.i. magnetno valovanje) se ustvarja energija in s tem tudi življenjska sila. Ko magnet postavimo na človeško telo, njegovo magnetno polje prodre skozi kožo v tkivo in kosti. Naša kri vsebuje železo, ki je prevodnik magnetne energije in tako pripomore k hitrejši cirkulaciji krvi, prenosu kisika in hranil do naših celic ter boljšemu izločanju toksinov - strupov iz njih. Ta proces se imenuje celična presnova in je predpogoj za pravilno rast in zdravje naših celic. Tako pomagamo našemu organizmu, da se pozdravi po naravni poti, brez vnosa kemičnih preparatov z nezaželenimi stranskimi učinki. Medicinsko je dokazano mnogo primerov izboljšanja krvne slike, krepitve imunskega sistema, uravnave in znižanja krvnega pritiska, ugodnega vpliva na razne vrste glavobolov (migrene...), pri težavah z astmo, depresijah, živčnostjo, stresu, izčrpanostjo, izboljša se celjenje ran, razna vnetja, lajša kronične bolečine...

Naše življenje - zdravje je vedno bolj ogroženo zaradi življenja v nenaravnih bivalnih prostorih in prisotnosti raznih materialov v njih. "Sodobne" zgradbe - tudi naši domovi - so grajene iz večkrat dvomljivih, tudi nezdravih umetnih materialov in železobetona in so bistveno manj primerne za bivanje kot bivališča iz naravnih snovi (les, kamen, …), saj nas nekako "odrežejo" od koristne zemeljske magnetne energije.

Tudi vožnja z avtomobilom (Faradayeva kletka) našemu telesu otežuje dostop do življenjsko potrebne zemeljske magnetne energije, kar se kaže v večji utrujenosti, posebej na daljši relaciji.

Ne moremo se več izogniti prisotnosti tehničnega sevanja modernih aparatov (televizija, računalniki), instalacij, poleg tega pa nam tudi hiter življenjski ritem žal ne dopušča, da bi se s seboj intenzivneje ukvarjali, zato je nošenje magnetnega nakita (ogrlica, zapestnica, ...) zelo praktično ter ob enem koristno in učinkovito.

Poskrbite za svoje dobro počutje in zdravje!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!