Glavni vir razpoložljivega žvepla! - 50 % na prehransko dopolnilo MSM (250 g) v prahu - naravna oblika organskega žvepla, ki je najbolj pomemben mineral v človeškem telesu! Poštnina je brezplačna!

Presno, vegansko in brez glutena!

6,51€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,03 €
-50%
Prihranek:
6,52 €
 
 

MSM (Methylsulfonylmethane) je prehranska oblika naravnega žvepla (nahaja se v sadju, zelenjavi in algah), in je najbolj razširjen in pomemben mineral v človeškem telesu. Je naravna, organska žveplova spojina, ki se nahaja v vseh živih bitjih. Ta oblika organskega žvepla je najbolj razširjen mineral v človeškem telesu in je eden ključnih snovi za naše zdravje.

MSM izvira iz oceana, kjer mikroskopski plankton sprošča žveplove spojine v morsko vodo, ki se hitro pretvorijo v DMS, hlape spojine žvepla, ki prehajajo v ozračje. MSM nato pade na zemljo z dežjem, kjer se zbira in koncentrira v rastlinah (lan, koruza, trave, borovnice). Pridobljen je z ekstrakcijo iz teh rastlin.

Metilsulfonilmetan je glavni vir razpoložljivega žvepla, ki se zaradi shranjevanja, obdelave, sušenja, kuhanja in konzerviranja, izgubi v naši hrani. Je pomembna hrana (ni zdravilo in niti droga) in ima veliko pomembnih vlog za zdravje našega telesa, kot tudi za spodbujanje rasti zdrave kože, las in nohtov. MSM je v telesu potreben za zdravo vezivno tkivo in sklepe, za pravilno delovanje encimov, za  hormonsko ravnovesje in tudi za pravilno delovanje imunskega sistema.

Zaradi tako pomembne vloge žvepla pri zdravju naših telesnih funkcij, so bile narejene mnoge raziskave, ki so pokazale, da lahko dopolnila z MSM izboljšajo številna bolezenska stanja kot so: alergije, astma, emfizem, pljuča disfunkcija, artritis, glavobol, težave s kožo, želodčne težave, prebavne težave sečil, celična osmoza in absorpcija.

MSM zagotavlja v telesu fleksibilno vez med celicami. Brez MSM-ja nove celice niso propustne in osmoza je otežena. Te celice izgubijo prožnost, kar posledično ustvarja brazgotine, gube, zatrjene arterije in še celo vrsto drugih težav.

Sestavine: 100% MSM v prahu.

Uporaba: Za boljšo absorbcijo MSM uživajte na tešče, skupaj s C vitaminom (limona ali pomaranča) ga zmešajte z vsaj 4 dcl vode. Priporočena dnevna količina je 3-6 g (1-2 čajni žlički). Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Shranjevanje: Hranite v hladnem in suhem prostoru, na ne preveliki izpostavljenosti toplote, vlage in sončne svetlobe. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Alergeni: ne vsebuje alergenov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

Super cena
NOVO

Brinovo mazilo

Vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine in ob nanosu daje koži prijeten, topel občutek!

Super cena
NOVO

Družabno-miselna igra Kviz Slovenija in svet

Prvi slovenski izdelek, ki združuje kviz in potovalno igro!