Naj zadiši po sivki! - 52 % na vzglavnik, polnjen s pravo sivko (30 x 30 cm). Izbirate lahko med 3 vzorci: ali vijolično-bela (črtasta) ali veliki cvetovi ali mali cvetovi!

Za prijetno odišavljen prostor in sproščanje ob vonju sivke!

11,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-52%
Prihranek:
13,00 €
 
 

Ste ljubitelj/ica poletnih vonjav, obožujete sonce in morje? Ste zaljubljeni v vonj sivke? Bi se radi po napornih dnevih sproščali ob prijetnih vonjavah sivke? Iščete lepo in unikatno darilo za vaše najbližje?

Vzglavnik polnjen s pravo sivko se lahko uporablja za osvežitev ali okrasitev prostora. Poleg tega se ga lahko uporablja za sprostitev, tako, da se ga postavi pod glavo, nato pa vonj sivke blagodejno vpliva na telo in počutje. Prijetne vonjave prave sivke pomagajo pri zmanjševanju bolečin pri glavobolih, migrenah, bolečinah v vratu in v ramenskem obroču. Vzglavnik je narejen iz dveh prevlek, v notranji je vata za vzglavnike in cvet prave sivke. Zunanja prevleka se lahko enostavno odstrani in po potrebi opere. Na voljo je v treh različnih barvnih kombinacijah.

V podjetju Sportivita že tretje leto ponujajo unikatne, naravne in ročno izdelane izdelke iz sivke blagovne znamke »Lavanda«. Izdelki so namenjeni vsem, ki bi se radi sproščali ob prijetnih in blagodejnih vonjavah Mediterana. Sivka je namreč v tem okolju že stoletja znana po svojih blagodejnih učinkih, ki blažijo posledice stresa, nespečnosti, glavobola in migren, pomirjajo kožo in telo ter učinkovito odganjajo mrčes. Ponujajo vam pestro paleto izdelkov, ki so narejeni iz ekološko gojene prave sivke (Lavandula angustifolia) in sivke Budrovke (Lavandula hybrida dalmatica). Izdelki se lahko vsakodnevno uporabljajo tako za aromaterapijo in nego telesa kot za okrasitev in odišavljenje prostorov ter za kulinarična razvajanja. Izdelki so prav tako primerni kot unikatna in uporabna darila za Vas, Vaše stranke ali Vaše poslovne partnerje. Slike in opisi izdelkov, njihova uporaba in delovanje so podrobneje predstavljeni na spletni trgovini www.unikatna-lavanda.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Komplet 4 vodoodpornih LED solarnih vrtnih luči PatioLights

Inovativno oblikovane osvetlijo vse od dovoza, stopnic, ograj, balkonov in teras!