Oglejte si vse faze proizvodnje vrhunskega kristalnega stekla – od priprave osnovnih surovin, pihanja stekla do brušenja in plemenitenja izdelkov! - 50 % na VODENI OGLED slovenskega ponosa, STEKLARNE ROGAŠKA SLATINA za odrasle!

Vstopnina za otroke in mladino do dopolnjenega 18. leta je GRATIS!

Vodeni ogled Steklarne Rogaška Slatina
Vodeni ogled Steklarne Rogaška Slatina
Vodeni ogled Steklarne Rogaška Slatina
Vodeni ogled Steklarne Rogaška Slatina
Vodeni ogled Steklarne Rogaška Slatina
3,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
8,00 €
-50%
Prihranek:
4,01 €
 
 

VODEN OGLED STEKLARNE ROGAŠKA
Turistična pot omogoča ogled vseh faz proizvodnje vrhunskega kristalnega stekla – od priprave osnovnih surovin, pihanja stekla do brušenja in plemenitenja izdelkov.
S ponosom vam pokažemo tudi naš “Hall of Fame”, kjer si lahko pobližje ogledate vrhunske pokale in protokolarna darila.

POTEK POTI
Ogenj, dim, vročina in parni hlapi so zagotovo tisti elementi, ki najbolje opišejo ustvarjanje kristalnih izdelkov. Tu pa je še dekorativno brušenje, plemenitenje z barvo, gravuro in peskanjem …

PIHANJE Pihalci na steklarskih pipah oblikujejo žarečo kristalno talino in ji s pihanjem v ročno izdelane lesene kalupe dobesedno vdihnejo dokončno obliko.

BRUŠENJE Dekorativno brušenje daje kristalu dokončno podobo in značilen sijaj. Najrazličnejši brusni vzorci nastajajo ob stiku z diamantnimi brusnimi ploščami.

POKALI Kristal iz Rogaške je pustil svoj pečat že na številnih protokolarnih darilih, pokalih svetovnih tekmovanj ter na rdeči preprogi – vabljeni, da si jih pobližje ogledate!

Rogaška Slatina, slovensko naravno zdravilišče z bogato tradicijo, je danes prestižna turistična destinacija, ki navdušuje turiste in popotnike s celega sveta.
Po legendi je krilati konj Pegaz s sunkom kopita odprl čudežni rogaški vrelec z zdravilno močjo. Z nastankom zdravilišča se je začelo razvijati tudi steklarstvo, ki je močno vplivalo na celoten razvoj slatinske kulture in gospodarstva. Steklarna Rogaška je odprla svoja vrata leta 1927 in tako združila naravo in človeka v mojstrovine svetovnega slovesa.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!