- 60 % na enodnevni izlet po reki Kolpi s kajaki ali kanuji ali rafti + neoprenska obleka + zaščitna oprema + prevoz + zavarovanje + topel napitek! Izlet traja 2 do 3 ure, vodil pa vas bo izkušen vodič!

Nepozabno doživetje na Kolpi!

Izlet, kajak, kanu, raft
Izlet, kajak, kanu, raft
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-60%
Prihranek:
23,10 €
 
 

Razburljivo doživetje za vsakogar!

Preženite stres vsakdana in se podajte na adrenalinsko vodno dogodivščino, ki vas ne bo pustila ravnodušne! Enodnevni izlet po reki Kolpi s kajaki ali kanuji ali rafti vključuje tudi neoprenska obleko in zaščitno opremo, prevoz, zavarovanje ter topel napitek. Izlet traja 2 do 3 ure, vodil pa vas bo izkušen vodič.

Kolpa izvira pod Risnjakom na Hrvaškem. Od Osilnice navzdol sprejema v svojo razmeroma široko kamnito strugo polno brzic celo vrsto potokov in hudournikov ter tece od Dolenje Žage dalje v 400 metrov globokem kanjonu. Številni pritoki z obeh strani jo bogatijo z vodo, ribam pa nudijo varno zavetje v času drsti in ob povodnjih. V Kolpi žive sulci, potočne postrvi, lipani, mrene, platnice, podusti in kleni. Od manjših vrst pa jo naseljujejo tudi glavaci, pisanci, cinklje, nežice in piškurji.

Pot do nepozabnega doživetja: Ljubljana - Velike Lašče - Ribnica - Dolenja vas - Gotenica - Kočevska reka (pozor zaviti desno za Borovec) - Osilnica.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Novo Mesto, Slovenija

NOVA tehnologija preoblikovanja telesa - megashape (6x 60 min)

Izjemni rezultati: 19% izguba maščobe, 16% povečanje mišične mase, 11% manjša mišična diastaza po porodu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Tretma pomlajevanja obraza s tehnologijo HIFU 8D

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!