Regenerativna nega kože! - 58 % na kremo z izvlečkom polžje sline (150 ml)! Idealna za zmanjševanje različnih oblik nepravilnosti na koži, kot so strije in različne brazgotine (po aknah, opeklinah)! Krema gladi gube ter pomlajuje in obnavlja kožo! Poštnina je brezplačna!

Izjemna krema za obnavljanje in pomlajevanje kože!

7,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,90 €
-58%
Prihranek:
11,00 €
 
 

Narava je polžu dala sluz, ki ga ščiti pred poškodbami, okužbami in UV sevanjem. Pokazalo se je tudi, da ima polžja slina zelo podoben učinek tudi na človeško kožo. Uporabljali so jo že stari Grki in sam Hipokrat jo je priporočal za blaženje kožnih vnetij. Kozmetični potencial polžje sline je bil ponovno odkrit pred dobrimi desetimi leti, ko so vzreditelj polžev na farmah v Čilu opazili, da imajo zelo gladko kožo na rokah, da se jim rane in praske zelo hitro celijo in da brazgotine hitro izginejo. Polžja slina je bila tako predstavljena kot pravi čudež v kozmetični industriji, ki si zaradi blagodejnega učinka na kožo tak naziv tudi zasluži.

Krema iz polžje sline (150 ml) vsebuje izvlečke polžje sline (Helix Aspersa Muller) katere pripomorejo k hitrejši regeneraciji kože. Idealna za zmanjševanje različnih oblik nepravilnosti na koži, kot so strije, različne brazgotine (po aknah, opeklinah itd.), gladi gube ter pomlajuje in obnavlja kožo, tako da je tudi odlična za napenjanje povešene kože.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!