Za popolna in urejena stopala! - 50 % na pedikuro po izbiri: klasična ALI medicinska + masaža stopal, v salonu An.Nika! Tretma traja cca 60 minut!

Popolna pedikura!

18,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-50%
Prihranek:
19,10 €
 
 

Noge nosijo naše telo, a jim posvečamo le malo pozornosti.

KAJ JE MEDICINSKA PEDIKURA
Medicinska pedikura se od klasične loči po tem, da posega v večje zdravstvene težave stopal in nog (trda, razpokana koža, kurja očesa, vraščen noht, otiščanci, glivično obolenje itd.), kar zahteva strokovno znanje, izkušnje, predvsem pa odlično poznavanje področja podologije.

Pedikuro, ki zahteva uporabo sterilnih kirurških instrumentov, strokovno usposobljeno osebo in vrhunsko opremo za nego nog in stopal, imenujemo medicinska pedikura. Ta zahteva profesionalen in strokoven pristop k reševanju težav z nogami, širše poznavanje področja podologije in ustrezno ukrepanje pri nastalih težavah.
V Centru medicinske pedikure Annika se z medicinsko pedikuro ukvarjajo že 10 let, kar pomeni, da so njihove izkušnje izjemno bogate, poznajo različne vrste še tako zahtevnih primerov pedikure, predvsem pa imajo za njih rešitve in učinkovit način zdravljenja.
Posebno pozornost posvečajo sladkornim bolnikom, ki potrebujejo specifično zdravljenje in strokovno usposobljeno osebo za nego njihovih nog. Za strokovnjaki iz Centra medicinske pedikure Annika je že ogromno neg diabetičnih stopal, kar jim daje še posebno vrednost in zaupanje obstoječih ter novih strank.

Nenehno izobraževanje pri nas in v tujini zaposlenim v kozmetičnem salonu An.Nika omogoča, da so uspešni in strokovni pri vsaki situaciji pedikure (medicinske, klasične, vraščen noht, diabetično stopalo, odebeljena koža, kurja očesa, otiščanci …).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-60%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Premium beljenje zob z metodo PEARLSMILE®

Metoda PEARLSMILE® osvaja uporabnike po vsem svetu z osupljivimi rezultati!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

30-minutna maderoterapija obraza v salonu Sprostilni kotiček

Naravna neinvazivna nealergijska metoda masaže obraza z lesenimi pripomočki!

-78%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Mineralni-detox-anticelulitni paket (7 obiskov)

Lepša postava in boljše počutje v 7 obiskih!