LAGUNA, najboljše slovensko kopališče! Že od 4,90 €! - 55 % na paket 3 popoldanskih MAXI vstopnic (pon.-pet.) za vodne užitke na letnem kopališču LAGUNA in Fitness centru Befit! Več kot bazen! Kuponi so unovčljivi od 18. 6. do 25. 8.! Cena 4,90 € velja za 1 vstopnico ob nakupu 3 ali več.

Mega poletje na Laguni mestni plaži! Na voljo so tudi druge opcije, ne spreglejte spodaj med dodatnimi možnostmi.

Vodno doživetje na Laguni
Vodno doživetje na Laguni
Vodno doživetje na Laguni
Vodno doživetje na Laguni
Vodno doživetje na Laguni
4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
11,00 €
-55%
Prihranek:
6,10 €
 
 

Več kot bazen! Gremo na Laguno, ki je že 10 let najboljše slovensko bazensko kopališče, narejeno po pravilih Feng shui-a, http://laguna.si/cista-narava/!
Zdaj veste, kje boste preživeli poletje! Tukaj je še VELIKI PIKNIK PARK Laguna za zaključene družbe, obletnice, praznovanja (informacije na 051 348 994).
Brez nepotrebne gneče, brez morskih ježkov, brez žgočega sonca, ker se ne morete skriti v senco! Zgolj užitek pravega morja, lepo preživeti dnevi z družino ali prijatelji in želja po še!
Uživate lahko v poležavanju in sončenju v vodi, se predajate valovom, prepuščate 10-metrski zračni masažni kadi ali celo pretočnemu whirlpoolu.

Laguna mestna plaža se razprostira na skupni površini 19.000 m2. Ograjeni bazenski obroč zajema 5.500 m2. V bazenskem obroču je 4.000 m2 obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.300 m2 vodnih površin, ki omogočajo kapaciteto 1.840 kopalcev istočasno ali 2.500 kopalcev čez ves dan. V bazenskem obroču se nahaja cocktail bar Vitka z 12 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 50 sedeži. Na tlakovanih površinah je 300 ležalnikov in 150 senčnikov. Izven bazenskega obroča je 10.000 m2 površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 4 zunanji sanitarni kontejnerji. Otroško igrišče je veliko 420 m2, opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem.
LAGUNA mestna plaža ponuja: LOUNGE plažo, na otoku BIKINI plažo, plažo ob COCKTAIL baru, FKK plažo ter veliki PIKNIK PARK primeren za praznovanja in srečanja (rojstni dnevi, obletnice, srečanja podjetij, društev...). Na voljo so tri igrišča za ODBOJKO NA MIVKI, ki so v večernih urah osvetljena, VELIKA ZRAČNA BLAZINA in vsakodnevna animacija za otroke med 13. in 15. uro.
Na travnati površini se nahaja Ritka bar, opremljen z vrtom za 250 gostov. Ob travnati površini je priredtveni šotor za 300 oseb z 20 mizami in klopmi primernimi za piknike.

V sklopu Ljubljana Resort je tudi avtokamp, kjer je možna nočitev v šotoru, prikolici, avtodomu ali pa mobilnih hišicah, oziroma hotel: možnost nočitve v sobi.

Pomembno: V primeru slabega vremena oz. kadar temperatura zraka ne doseže 24 C, je kopališče LMP zaprto. V primeru nevihte se sredi obratovanja, zaradi nevarnosti udara strele, kopalce najprej odstrani iz bazenov, v primeru daljšega obdobja nevihte pa tudi iz celotnega kopališča. Obvestilo o zaprtju bo objavljeno na spletni strani: http://laguna.si/partnerji-2/
Brezplačen vstop otrokom do 1 m višine.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Žalec, Slovenija

Romantično wellness razvajanje v dvoje v Sprostilnem kotičku Spa

Romantična sprostitev v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€