Popolna sprostitev! - 60 % na 70-minutno 3v1 masažo celega telesa z aromatičnem oljem brusnice: masaža lasišča (10 min) + masaža celega telesa (40 min) + refleksna masaža stopal (20 min) v salonu Masaža pri Alenki!

Vzemite si čas in doživite harmonijo zdravja in dobrega počutja!

18,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-60%
Prihranek:
27,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Tokratna ponudba je kot nalašč za tiste, ki želite sprostiti svoje telo in uživati v izredno blagodejni masaži, po kateri se boste počutili kot prerojeni! Izkoristite to neverjetno ponudbo in si v salonu Masaža pri Alenki privoščite sproščujočo 3v1 masažo, ki je sestavljena iz masaže lasišča (10 min), masaže celega telesa (40 min) in refleksne masaže stopal (20 min).

Ta božanska masaža, v kateri boste celih 70 minut neskončno uživali, je tudi odlično darilo, zato lahko tudi drugim podarite tisto, kar bi želeli imeti tudi sami: darilo za telo in dušo.

SUHA MASAŽA LASIŠČA
Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las. 

MASAŽA CELEGA TELESA Z AROMATIČNIM OLJEM BRUSNICE Masaža celega telesa je staro naravno zdravilo in človek jo tako uporablja že stoletja kot naraven način ohranjanja zdravja. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade...Masaža z aromatičnim vonjem sladkih brusnic nežno boža dušo,ter zapelje v osrčje popolnega ravnovesja. Še posebej priporočljivo za suho, k luskanju nagnjeno kožo.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL Refleksna masaža stopal je metoda naravnega zdravljenja, ki aktivira zdravilne moči telesa in vzpostavlja ravnovesje ter zdravi vzroke, hkrati pa sproščujoče deluje na celotno telo in psiho. Masaža je idealna kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Klasična masažo telesa v salonu Sprostilni kotiček

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-55%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma oblikovanja telesa z IPULSE LASERJEM

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!