Povrnite koži gladkost! - 50 % na kraljevsko nego obraza (90 min): svetovanje + globinsko čiščenje obraza z nanosom pilinga in maske + razkuževanje kože s visoko frekvenco + masaža obraza + nanos kreme, ampule, v MakeUp atelje in harmonija telesa v Velenju!

V tej ponudbi lahko izberete tudi osnovno nego obraza, za 14,90 €!

Kraljevska nega obraza, 90 min
Kraljevska nega obraza, 90 min
34,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,10 €
 
 

KRALJEVSKA NEGA OBRAZA
Naša koža je vsakodnevno izpostavljena dejavnikom iz okolja, stresu, nezdravi prehrani in drugim dejavnikom, kar pa povzroča izsušenost, problematično, mastno in aknasto kožo.  Tudi današnje modne smernice so takšne, da vsi pričakujejo, da smo urejeni, ne glede na spol. Zato lahko upravičeno rečejo, da nega obraza sodi med najpomembnejša vsakodnevna opravila. Za vas so pripravili dve nege obraza, s katerimi boste svoji koži povrnile zadostno količino vlage, prožnost in gladkost.

Pri izvajanju kraljeve nege obraza, najprej začnejo s pilingom ter pripravo kože na globinsko čiščenje. Po globinskem čiščenju kožo razkužijo z visoko frekvenco. Visoka frekvenca je vsestransko uporabna pri izvajanju nege obraza saj jo razkuži in uniči bakterije. Idealna je tudi za mastno, aknasto kožo in problematično kožo.

Nego nadaljujejo s toniranjem kože in masažo obraza, ki vas bo sprostila in vplivala na vaše boljše počutje. Po koncu masaže nanesejo še primerno kremo in oblikujejo obrvi po vaših željah. Pri tem vam svetujejo tudi o pravilni domači negi vaše kože, vplivu prehrane na vašo kožo in fizične aktivnosti.

Salon Makeup atelje in harmonija telesa se nahaja v neposredni bližini velenjskega jezera. V salonu vas čaka strokovno usposobljeno osebje z večletnimi izkušnjami na področju kozmetike. Poleg neg obraza in telesa vam nudijo še masaže, podaljševanje trepalnic, japonsko metodo oblikovanja obrvi, ličenje za vse priložnosti in anticelulitne tretmaje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Pomlajevanje obraza z različnimi tehnikami in pripomočki

Odloči se za pomlajevanje obraza s posebno kremo iz čebeljega strupa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Slovenske Konjice, Slovenija

Protibolečinska terapija in detox telesa z bioresonanco in bioptronom!

Stopite na pot do boljšega počutja že danes s kombinirano terapijo z bioresonanco in Bioptronom! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!