- 50 % na začetni tečaj salse in bachate (8 vaj po 75 min) za 1 osebo, v plesni šoli Salsero v Slovenskih Konjicah ali Kidričevem!

Prepustite se dinamičnemu in temperamentnemu plesu.

35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Zaplešite s plesno šolo Salsero!

Salsa je temperamenten in dinamičen ples, ki se že od svojih začetkov sproti razvija in spreminja, se v različnih okoljih navzema lokalnih plesnih navad ter neredko vključuje elemente drugih plesov. Bachata izvira iz Dominikanske republike in je izrazito romantičen ples tesno drug ob drugem in v počasnejšem ritmu.

Glavna vodila Plesne šole Salsero so: strokovna usposobljenost, sistematično poučevanje in pozitivno vzdušje na plesnih vajah. Ob zaključku tečaja vam v Plesni šoli Salsero posredujejo seznam vseh naučenih figur. Plesna dvorana je velika in s pravim plesnim parketom, v nadaljevalnih stopnjah pa vam omogočajo plačilo na obroke in priznajo poseben popust za vse nove člane, ki jih pripeljete v plesno šolo. Največja referenca pa so njihovi člani katerih mnenja si lahko preberete tukaj, kratki predstavitveni video pa si lahko ogledate tukaj.

Za vas organizirajo plesne večere v Casinu Mond Šentilj, plesne vikende, plesne izlete, oglede plesnih tekmovanj,... Utrinke z njihovih plesnih večerov v Casinu Mond Šentilj si lahko ogledate tukaj, s plesnih vikendov pa tukaj.

Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja. Uživali boste in se imeli lepo, to vam zagotavljajo!

Pridite na ples in preženite stres!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Klasična masažo telesa v salonu Sprostilni kotiček

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-55%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma oblikovanja telesa z IPULSE LASERJEM

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!