- 50 % na individualni pouk o ustni higieni in demonstracija pravil tehnik čiščenja zob + zobna ščetka Curaprox + 2 medzobni ščetki (zobna nitka) + čiščenje zobnega kamna in peskanje ALI poliranje + gratis preventivni pregled in posvet, v Zobozdravstvenem centru Diamant!

Ohranite zdrav in lep nasmeh!

44,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-50%
Prihranek:
45,10 €
 
 

Ohranite zdrav in lep nasmeh!
V Zobozdravstvenem centru Diamant so zavezani k ohranjanju zdravega nasmeha. Vedo, da je to edina prava pot in da je potrebno storiti vse, da pacient ohrani svoje zobe do pozne starosti.

V centru Diamant bodo za vaše zobe poskrbeli s profesionalnim odstranjevanjem zobnega kamna in peskanjem ali poliranjem zob ter vam ob tem ponudili brezplačen preventivni pregled in posvet. Povezujejo vrhunsko tehnologijo in umetnost. Dober zobozdravnik mora imeti izreden čut za estetiko, šele kombinacija umetnika in perfekcionista, ki pozna vso tehnološko ozadje, vodi do vrhunske kakovosti.

Delo opravljajo s strastjo in veseljem. Imajo odlične pogoje za delo, najboljše materiale na tržišču in pristne medsebojne odnose. V njihovih prostorih se boste sprostili in skupaj pregnali strah pred zobozdravnikom! Kje točno se nahajajo, si lahko ogledate tukaj.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Vrhunska 60-minutna masaža z oljem vrtnic

Popolno razvajanje telesa in duha!