6. tradicionalni večer Dalmatinskih klap - Klape v Avditoriju 2014, v soboto, 6. septembra 2014, ob 20. uri. Vstopnica velja za sedišče, kategorija II.

Pri tej ponudbi je na voljo tudi vstopnica za Sedišče, kategorija I. za 15,9 € ALI vstopnica za VIP sedišče + DVD za 24,9 €.

12,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

KLAPE V AVDITORIJU 2014
Po tradicionalnih koncertih »Klape v Avditoriju«, ki si sledijo že od l. 2009, se bodo največkrat nagrajene dalmatinskeklape ponovno zbrale že na 6. tradicionalnem klapskem večeru v Portorožu. Občinstvu bodo ponovno dokazale kako čarobne so klapske pesmi, kot gost pa se jim bo na odru pridružil Duško Lokin, v soboto, 06. septembra 2014, ob 20. uri.

Na gala večeru v Avditoriju bodo nastopile naslednje klape:
-  Tomislav Bralić in Klapa INTRADE iz Zadra
-  Klapa MASLINA iz Šibenika
-  Klapa LUNGOMARE iz Umaga
-  Klapa NIKO iz Zadra
-  Ženska klapa FRITULE iz Kopra

Posebni gost Duško Lokin

Duško Lokin
V najstniških letih je bil odličen športnik, a se je raje odločil za glasbeno pot – najprej s skupino Kondori (največji hit so dosegli s pesmijo »Draga Marija«), kasneje pa kot samostojen glasbenik. Njegovo glasbeno kariero so zaznamovali hiti kot so »Oči pune suza«, »Netko te tajno voli«, »Anđelina«, »Znam da negdje živi žena«. Lani pa je osnoval projekt Legende, v katerem sodelujejo tudi Krunoslav Kićo Slabinac, Darko Domjan in Željko Kruška.

Odlične vokalne interpretacije vas bodo ob spremljavi kitar in mandolin popeljale v mediteransko ozračje. Vsi ljubitelji dalmatinskih pesmi, morskega vzdušja ter nostalgije ste vabljeni na nepozaben večer z odličnimi klapami, ki se jim bo pridružil legendarni Duško Lokin, v soboto, 06. septembra 2014, ob 20. uri, Avditoriju Portorož.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Klasična masažo telesa v salonu Sprostilni kotiček

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-55%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma oblikovanja telesa z IPULSE LASERJEM

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!