Obilica zabave v Dalmaciji! SUPER CENA za celodnevno vstopnico v Fun Park Biograd za 1 osebo! Zabava na norih tematskih vožnjah, igralna dvorana, hiša groze in še veliko več! Fantastičen dan, poln zabave za vso družino!

Vrednost kupona je 3,76 €. Razliko 111 kn (15,02 €) do polne cene 139 kn (18,78 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Vstopnica za zvrhan koš zabave v Fun parku Biograd
Vstopnica za zvrhan koš zabave v Fun parku Biograd
Vstopnica za zvrhan koš zabave v Fun parku Biograd
Vstopnica za zvrhan koš zabave v Fun parku Biograd
Vstopnica za zvrhan koš zabave v Fun parku Biograd
3,76€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
15,02 €
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Fun park Biograd se razteza na več kot 45.000 m2, na katerih je okoli 2.000 m2 vodnih površin, zgradbe zasedajo približno 4.000 m2, približno 18.000 m2 pa je sprehajalnih poti. Preostali prostor je namenjen velikemu številu atrakcij, med katerimi so:

Tornado by Čipi Čips, nora adrenalinska naprava, ki se vrti okoli osi in se hkrati dviga v zrak za 120°, tako da je primerna res za prave junake.
Sky flyer, s katerim boste romantične duše poletele med oblake.
Adria eye, največji panoramski vrtiljak v parku, ki vas bo dvignil visoko v zrak. Med prijetnim premikanjem gondole vam bo pogled segel vse do Kornatov, višina pa je idealni kraj za selfieje.
Big blue, modri dirkač, ki drvi in hrumi po parku, je tisti, ki ga boste med obiskom zagotovo slišali. Njegova hitrost zagotavlja čisti naval adrenalina, saj boste po hitrih tračnicah poleteli proti orbiti vesoljskega dela partka, se obrnili na glavo in se vrnili na začetek.
Games hall je najbolje opremljena igralna dvorana v tem delu regije. Zajema najsodobnejše igre z videokonzolami za profesionalne igralce, kjer se odvijajo tudi tekmovalni turnirji, pa tudi klasične igre, kot so namizni tenis, ročni nogomet in košarka za družine.
House of horror je hiša groze, kot je še niste videli, z živimi igralci in pravimi duhovi (šala), ki se skrivajo v mračnih prostorih zaklete hiše. To pa še ni vse - udeležili se boste iskanja odgovora na skrivnost, ki je še nihče ni razkril. Mogoče bo uspelo prav vam.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!