Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Djerba, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Djerba Menzel 4* v Tuniziji!

Tipična otoška gradnja, glavna stavba in menzli, daje hotelu poseben karakter. Leži ob peščeni plaži in ima 3 zunanje in 2 otroška bazena s tobogani ter atraktivne bare. Na voljo pestra hotelska animacija.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hammamet, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Hammamet 4* v Tuniziji

Hotel leži v centru mesta Yasmine Hammamet, v bližini je tematski park Carthage Land in golf igrišče.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Palace 5* ob plaži v Tuniziji!

Hotel se nahaja ob dolgi peščeni plaži in v centru najbolj priljubljenega tunizijskega turističnega letovišča Port el Kantaoui, zato ga priporočamo vsem gostom.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Mahdia, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive Mahdia Beach & Aqua Park 4* v Tuniziji!

Hotel zgrajen v tunizijskem stilu ima vodni park s tobogani, ki je obdan z velikim vrtom. Leži ob peščeni plaži, kjer med mivko najdete čudovite školjke.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Poleti iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Port El Kantaoui 4* v Tuniziji!

Hotel se nahaja na plaži in v neposredni bližini centra turističnega letovišča Port El Kantaoui, ki ga krasijo tlakovane ulice, magične pojoče fontane ter bogata turistična ponudba.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Club Selima 3* v Tuniziji!

Hotel priporočamo vsem, ki imajo radi poudarek na animaciji. Leži ob peščeni plaži in je priljubljen tako pri družinah kot tudi parih.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Mahdia, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Mahdia 5* ob plaži v Tuniziji!

Hotel se nahaja v srcu turističnega centra Mahdie in je zgrajen v mavrski arhitekturi. Prepričala vas bo ena izmed najlepših plaž Mediterana, kjer med mivko najdete ogromno lepih školjk.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Palm Marina 5* v Tuniziji!

Najbolj prodajan 5* hotel leži tik ob dolgi peščeni plaži, okoli njega pa je lepo urejen vrt. Postavljen je v središče najbolj priljubljenega tunizijskega turističnega letovišča Port El Kantaoui.

Celinska Tunizija - PORT EL KANTAOUI! SUPER CENA za 7x nočitev s storitvijo all inclusive v hotelu El Mouradi Club Kantaoui 4* + povratni let LJ-Tunizija-LJ + avtobusni transfer do hotela + animacija + senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži!

PRIJAVNINA VKLJUČENA! Na voljo so številni drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Celinska Tunizija, hotel El Mouradi Club Kantaoui 4*
Celinska Tunizija, hotel El Mouradi Club Kantaoui 4*
Celinska Tunizija, hotel El Mouradi Club Kantaoui 4*
Celinska Tunizija, hotel El Mouradi Club Kantaoui 4*
Celinska Tunizija, hotel El Mouradi Club Kantaoui 4*
529,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Hotel se nahaja na dolgi peščeni plaži, v neposredni bližini centra turističnega letovišča Port El Kantaoui (2,5 km), ki ga krasijo tlakovane ulice, magične pojoče fontane ter bogata turistična ponudba. Le 2 km od hotela se nahaja priljubljeno golf igrišče El Kantaoui (36 lukenj), do tretjega največjega tunizijskega mesta Sousse je le 10 km.

HOTELSKA PONUDBA
Recepcija, glavna samopostrežna restavracija, več drugih restavracij, več barov, mavrska kavarna, nočni klub, notranji bazen z ločenim otroškim delom (108 m2; otroški del 37 m2), 2 zunanja bazena z ločenim otroškim delom (686 m2 in 454 m2; otroški del 84 m2 in 107 m2), jacuzzi, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži (brezplačno), blazine ob bazenu in na plaži (doplačilo), kopalne brisače (depozit), sef (doplačilo), animacija; hotel je klimatiziran, dostop do brezžičnega interneta na območju recepcije (brezplačno). Nekatere hotelske storitve zahtevajo doplačilo oziroma depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen.
V letu 2016 so v hotelu El Mouradi Club Kantaoui odprli lokal mednarodne verige restavracij – Hard Rock Caffe.

SOBE
Hotel ima 457 sob v glavni zgradbi in 344 bungalovov (gostje bodo nameščeni v bungalovih). Vse sobe so klimatizirane (v nadzoru hotela) in imajo kopalnico (kad ali tuš, wc), telefon, sat TV, minibar, večina jih ima teraso ali balkon. Na voljo tudi sobe prilagojene gibalno oviranim osebam. Na vprašanje so na voljo tudi junior suite (38 m2).
Standard sobe 1/2 in 1/2+1 v bungalovih: standardne dvoposteljne sobe (16 m2), preprosto opremljene, večina z balkonom, možnost enega ali dveh dodatnih ležišč.
Superior sobe 1/2 v glavni zgradbi: prenovljene dvoposteljne sobe (20 m2) z modernejšim pohištvom, večina s teraso.
Družinske sobe 1/2+2 in 1/2+3 v bungalovih: dve povezani standardni dvoposteljni sobi (32 m2), preprosto opremljene, možnost namestitve za 4 ali 5 oseb.

STORITEV
All inclusive
Vsi samopostrežni obroki (zajtrk, kosilo in večerja) v glavni restavraciji, 1 x tedensko možnost gala večerje ob predhodni rezervaciji (1.6.-30.9.), vmesni prigrizki in pijača v izbranih barih tekom dneva oz. ob določenih urah, animacijski program, določene športne aktivnosti. Obvezno je nošenje zapestnice. Alkoholne pijače strežejo le gostom, starejšim od 18 let. Pijače iz all inclusive ponudbe niso dovoljene v nočnem klubu. Storitve proti doplačilu: hrana in pijača v izbranih barih, motorizirani vodni športi, sef, wellness storitve. Natančnejši opis all inclusive ponudbe gostje prejmejo ob prihodu v hotel.

ŠPORTNA PONUDBA
Tenis, namizni tenis, pikado, nogomet, košarka, fitnes, lokostrelstvo, biljard, mini golf, odbojka na mivki, kajak, kanu, razni vodni športi. Nekatere športne aktivnosti zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačilo.

PONUDBA ZA OTROKE
Zunanji bazen, notranji bazen, mini klub (5-12 let), klub za najstnike (13-17 let; občasni program), mini disko.

Spletna stran: www.elmouradi.com

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!